DSC_0115goed.jpg
DSC_0113goed.jpg
DSC_0124goed.jpg

2020:

5 juli Kermis winkel open van 12.00 uur tot 17.00 uur

 

 

 

 

 

Bloemberg Mannenmode bestaat sinds 1922. Ton en Netty Bloemberg zijn de derde generatie in het familiebedrijf, waar inmiddels ook de vierde generatie – dochter Kim – zich heeft aangediend. Het bedrijf begon ooit in Groessen, maar had ook vestigingen in Zevenaar en Westervoort. De afgelopen 31 jaar vormde Duiven de thuisbasis.

De verhuizing van Duiven naar Zevenaar op 3 september is een moeilijk maar weloverwogen besluit geweest. Vanwege de herontwikkeling van de Elshof Passage vonden we op deze plek niet verder. Een goede alternatieve locatie vonden we in Duiven niet, ook niet in de nieuwbouw. We zijn ons daarom gaan heroriënteren en kwamen in Zevenaar terecht.”

Nu hebben we de beschikking over een groot pand in de kern van de stad. “Mensen zullen zich misschien afvragen waarom we nog zo’n stap zetten op onze leeftijd. Maar wij willen het bedrijf over enkele jaren graag goed overdragen aan onze dochter. Want we willen ons honderdjarig jubileum over vijf jaar graag vieren.”

In Zevenaar heeft Bloemberg Mannenmode een vernieuwend concept. Gericht op kostuums voor de heren en trendy mode voor mannen met shop-in-shops van bijvoorbeeld de merken Camel en Fellows.

Het is een echte belevingswinkel met verrassende kleuren en vloerafwerkingen, hoogte verschillen en een echte robuste kluis. Een winkel die uitnodigt om naar binnen te gaan. Een gezellige koffietafel met een aantal stoelen wordt door de klanten op prijs gesteld, zeker als men daar van een kopje koffie of thee geniet. Dat is ook de sterke kant van het bedrijf, het persoonlijk contact en de deskundige medewerkers.  In deze omstandigheden is het dan ook plezierig om te kopen en werken!

 

Op facebook zijn wij te vinden onder:

Bloemberg Mannenmode Zevenaar.

LIKE US

Dames handbal Groessen met de nieuwe shirts van Bloemberg Mannenmode!!handbal goedSucces Dames met de wedstrijden

Fashion Cheque

Bloemberg Mannenmode neemt ook de fashion Cheque in.

Subcategorieën

Das Groessen 2018